Nieuwe kaart Bistro de Ertepeller!


Nieuwe kaart Bistro de Ertepeller!

Beste gasten,

Vanaf vandaag presenteren wij u onze nieuwe menukaart voor Bistro de Ertepeller. Wij hebben ons keuzemenu weer gevuld met de mooiste seizoensproducten en hebben weer heerlijke verse zomertruffel in huis! Op onze á-la-carte pagina vindt u een mooie salade met canner kreeft, de oesters zijn weer terug en u kunt weer heerlijk komen genieten van een noordzeetong.
Daarnaast hebben wij weer mooie en frisse lentewijnen toegevoegd aan ons assortiment per glas. Kortom: genoeg reden om weer lekker culinair te genieten op het mooiste puntje van de Drechtsteden. U kunt gemakkelijk uw reservering plaatsen via www.ertepeller.nl/reserveren .

Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze Bistro om ons nieuwe menu te komen proeven!

 

Kreeftweek

Vandaag, morgen en vrijdag kunt u nog heerlijk komen genieten van de heerlijke acties tijdens onze Kreeft 4-daagse!
Wij serveren een heerlijk 3-gangen menu gevuld met diverse bereidingen van kreeft voor € 30,- per persoon.Op vrijdag serveren wij voor € 40,- een heerlijk 4-gangen kreeftmenu!

Maak snel uw reservering of kom lekker genieten van onze nieuwe Bistrokaart.

De workshop die wij op morgen houden is al volledig opgevuld, foto’s van deze feestelijke  en culinaire avond kunt u binnenkort op onze website tegemoet zien. Niet getreurd als u hier niet op tijd bij was, want er komen nog veel meer leuke activiteiten aan dit jaar! Hou onze website en social media kanalen hiervoor in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

+ There are no comments

Add yours