Reactie De Ertepeller covid-19 sluiting


Reactie De Ertepeller covid-19 sluiting

Lieve allen,

In tijden van crisis en maatschappelijke onrust worden er van iedereen grote offers, daadkracht en saamhorigheid verwacht. Graag willen wij iedereen die getroffen is door deze onwerkelijke situatie een hart onder de riem steken en veel sterkte wensen voor de komende periode.

Ook wij zijn de afgelopen week in een rollercoaster beland en moeten dealen met een nieuwe werkelijkheid. Sinds de sluiting van zondagmiddag hebben wij de tijd genomen om ook onze leveranciers en partners op te bellen, te praten met elkaar en elkaar een hart onder de riem te steken. Na het zorgvuldig afwegen van de diverse mogelijkheden en onzekerheden willen wij naar aanleiding de hele corona crisis en persconferenties van de laatste dagen ook onze reactie geven.

De veiligheid en gezondheid van iedereen in dit land heeft naar onze mening de absolute prioriteit in dit land en wij moeten met zijn allen een lastige verantwoordelijkheid dragen. Wij vinden het met het oog op onze veiligheid en verantwoordelijkheid richting ons personeel het beste dat zij de komende dagen thuis blijven en op hun gezondheid en naasten letten. Wij zullen geen nevenactiviteiten als thuisbrengen of take away verzorgen. Wel willen wij er alles aan doen om in deze tijden ons bedrijf, ons personeel en onze leveranciers in deze lastige tijden te ondersteunen en supporten. Ook uw creatieve ideeën en ondersteuning zijn altijd welkom en worden enorm gewaardeerd.

Wij verkopen een gedeelte van onze voorraad d.m.v. food & wijnpakketten!
Hiermee kunnen wij onze verplichtingen voldoen aan onze leveranciers en partners, zodat wij hun ook ondersteunen met zoveel mogelijk liquiditeit in deze lastige periode en een goede relatie behouden voor een vernieuwde samenwerking na deze periode! Hou hiervoor onze nieuwsbrief en social media in de gaten.

Wij verkopen Ertepeller Support Pakketten voor zowel het Restaurant, als onze Bistro. Deze pakketten zijn als volgt opgesteld en zijn 2 jaar geldig.
Bestellen kan vanaf vandaag via info@ertepeller.nl.

Support pakket ALL-IN 2 personen Restaurant de Ertepeller t.w.v. 270 euro voor 225 euro: 
Aperitief, 6-gangen menu, water, begeleidende wijnen & koffie met friandises

Support pakket All-IN 2 personen Bistro de Ertepeller 3-gangen: 125 euro voor 100 euro: 
Aperitief, 3-gangen keuzemenu, water & begeleidende wijnen & koffie met bonbons

Wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om onze maatschappelijke solidariteit te tonen door de zorg te ondersteunen en de lokale risicogroepen. Hiervoor hebben wij met lokale instanties en zorginstellingen contact opgenomen om te kijken hoe wij hier de komende periode een mooie invulling aan kunnen geven. Dit is alvast een kleine bijdrage vanuit ons voor de maatschappelijke solidariteit en saamhorigheid.

Samen met elkaar en de hele maatschappij zullen wij deze crisis overwinnen! Wees lief voor elkaar…

Mark en Arjan

+ There are no comments

Add yours