Wijn

Wijn

Wijn bij de Ertepeller

Onze wijnkelder, gesitueerd in het hart van onze kelder, herbergt meer dan 150 verschillende wijnen uit de hele wereld. Hier liggen zowel wijnen uit de klassieke wijnlanden als de minder voor de hand liggende landen. Van zeer betaalbaar tot de absolute wereldtop, we verrassen u altijd en met veel plezier met iets bijzonders. Wij vinden het belangrijk dat wijnen een eigen karakter hebben, de wijnen zijn als het ware voorzien van het handschrift van de wijnmaker.

Naast onze reguliere wijnen op de kaart zijn er altijd minimaal 16 verschillende wijnen beschikbaar per glas, welke zijn afgestemd op onze arrangementen in het Restaurant en de Bistro. Ook beschikken wij over een ruim assortiment aan halve flessen (0,375L) en magnums! Ideaal als u met een groter gezelschap bent, of juist gezellig samen met zijn 2tjes.

Wij kijken uit naar uw komst en heffen graag het glas met U.

Denise Choufoer – Sommelier bij de Ertepeller

Onze kundige sommelier, begeleidt uw avond met veel plezier met een heerlijk wijnarrangement, maar zoekt ook graag de pareltjes uit onze kelder uit met u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leveranciers & Wijnhuizen

Wij werken samen met diverse leveranciers, allen met hun eigen specialisaties en kennis:
Résidence Wijnen / Neerlands Wijnhuis / Champagnist / Ad Bibendum / Werkhoven Wijnen / Kwast Wijnimport / Fourcroy Nederland

Een greep uit de huizen waar wij graag mee werken:
Steenberg / Geoffroy Champagne / Legrass & Haas Champagne / Terras Gauda / Enate / Abbona / Enate / Eben Sadie / Chateau Fuissé


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riedel 

Met trots vertellen wij u graag meer over onze samenwerking met Riedel. Goed glaswerk verhoogt de beleving van de wijn, en zorgt ervoor dat deze het beste tot zijn recht laat komen. Al ons glaswerk is van Riedel, een hoogwaardige glasproducent uit Oostenrijk. In het Restaurant gedeelte werken we met Riedel Veritas, glaswerk speciaal ontworpen per druivensoort en type wijn. Meer info: www.riedel.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coravin

Naast de schitterende glazen van Riedel werken wij ook met Coravin. Een innovatief wine-by- the-glass systeem welke ervoor zorgt dat wij ook een luxe wijnarrangement kunnen serveren zonder wijnbederving. Daarnaast kunnen wij diverse luxere wijnen per glas serveren!

De Coravin is lastig om met woorden te omschrijven. Dus kom gezellig langs voor een demonstratie en geniet van onze wijnselectie geschonken met de Coravin. Meer informatie is ook te vinden op www.coravin.com.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnkaart button: 
De mogelijkheid bestaat dat een wijn niet of tijdelijk niet voorradig is, onze excuses hiervoor. Wij zullen onze wijnkaart hier elke zaterdag updaten. 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere