BISTRO DE ERTEPELLER BELOOND MET BIB GOURMAND


BISTRO DE ERTEPELLER BELOOND MET BIB GOURMAND

Algemeen Dagblad / 09-11-2017:

Bistro De Ertepeller uit Papendrecht heeft een plek veroverd in de Bib Gourmand. Met die lijst geeft Michelin een overzicht van restaurants met een goed driegangenmenu van maximaal 37 euro.,,We zijn er echt enorm blij mee. Dat Michelin onze bistro na achttien maanden al zo beoordeelt, is fantastisch. Daar zijn we trots op’’, zegt Mark van den Berg (26). Samen met Arjan Kuipers (29) startte hij anderhalf jaar geleden met het restaurant aan de Slobbengorsweg. 

De zaak van de jonge ondernemers is opgesplitst in twee delen: een restaurant en een bistro. ,,Het zijn echt twee concepten onder één dak. In het restaurant hebben we wat verfijndere bereidingen, er is verschil in producten en de entourage is wat anders. In de bistro is alles wat vlotter en toegankelijker, maar het is minstens zo lekker’’, legt Van den Berg uit.

Het behalen van de Bib Gourmand is volgens hem een kroon op het werk dat ze in de zaak steken. ,,Voor de bistro is dit het hoogst haalbare’’, zegt hij. Zaak is wel om ook de komende jaren in de lijst te blijven. ,,We moeten zorgen dat de kwaliteit goed is. Daar moeten we voor gaan knallen, maar we hebben een dijk van een team waar we alle vertrouwen in hebben.’’

Dat team heeft de beoordeling goed gevierd. ,,We zijn de dag vanochtend begonnen met champagne en er zullen vanavond nog wel een paar glaasjes volgen’’, lacht Van den Berg.

 

+ There are no comments

Add yours