Restaurant

d'Ertepeller

Restaurant

Welkom in Restaurant De Ertepeller, het culinaire hart van ons concept. Geniet van onze gastvrijheid, de mooiste producten en verfijnde wijn-spijs combinaties. Wij zullen u volledig in de watten leggen, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht en de verfijnde gerechten uit de keuken in combinatie met onze geselecteerde wijnen.

Arjans kookstijl is modern met een klassieke basis en hij werkt graag met seizoensproducten die zoveel mogelijk uit de regio komen. Bij Arjan gaat het vooral om smaak en herkenbaarheid, hij laat het hoofdingrediënt van zijn gerechten in zijn waarde. Samen met de sommelier zorgt het ervaren bedieningsteam voor een heerlijk culinair middagje of avondje uit.

Het restaurantgedeelte heeft 14 ruim opgezette tafels met 50 zitplaatsen, ruim voldoende privacy en een hoge mate van comfort. Al onze tafels bieden een spectaculair uitzicht over het drierivierenpunt. De inrichting is warm, met natuurlijke kleuren en een schitterende kunstcollectie maakt het geheel af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Ertepeller

menu ́s

 

Wij serveren in ons restaurant een waterarrangement voor 4,50 per persoon. Voor dit bedrag kunt u onbeperkt gebruik maken van plat en bruisend water. Het 6-gangen en 8-gangen menu is uitsluitend tot 20:30 te bestellen. Wijzigingen binnen het gekozen menu, kunnen een prijsstijging met zich meebrengen. 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere