Restaurant

d'Ertepeller

Restaurant

  RESTAURANT MENU JUNI 2021

—–
Lieve gasten,

U kunt vanaf heden alvast uw tafel reserveren vanaf donderdag 10 juni voor het restaurant. Wegens de verwachte restricties als de horeca weer binnen open mag, staat de geplande heropening van onze bistro op 1 juli a.s. gepland. Op de mooie dagen zal ons terras wel geopend zijn met bites, oesters & heerlijke wijnen.

Openingstijden Restaurant de Ertepeller vanaf donderdag 10 juni t/m 30 juni 2021
Donderdag t/m zondag: lunch aanvang tussen 12:00-14:30
Donderdag t/m zondag: diner aanvang vanaf 17:30

RESERVEER UW TAFEL VOOR JUNI

—-

Welkom bij De Ertepeller, het culinaire hart van Papendrecht!
Geniet van onze gastvrijheid, de mooiste producten en verfijnde wijn-spijs combinaties. Wij zullen u volledig in de watten leggen, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht en de verfijnde gerechten uit de keuken in combinatie met onze geselecteerde wijnen.

Arjans kookstijl is modern met een klassieke basis en hij werkt graag met seizoensproducten die zoveel mogelijk uit de regio komen. Bij Arjan gaat het vooral om smaak en herkenbaarheid, hij laat het hoofdingrediënt van zijn gerechten in zijn waarde. Samen met de sommelier zorgt het ervaren bedieningsteam voor een heerlijk culinair middagje of avondje uit.

Het restaurantgedeelte heeft 14 ruim opgezette tafels met 50 zitplaatsen, ruim voldoende privacy en een hoge mate van comfort. Al onze tafels bieden een spectaculair uitzicht over het drierivierenpunt. De inrichting is warm, met natuurlijke kleuren en een schitterende kunstcollectie maakt het geheel af!.

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere