Restaurant

d'Ertepeller

Restaurant

DOWNLOAD RESTAURANT MENU

Welkom bij De Ertepeller, het culinaire hart van Papendrecht!
Geniet van onze gastvrijheid, de mooiste producten en verfijnde wijn-spijs combinaties. Wij zullen u volledig in de watten leggen, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht en de verfijnde gerechten uit de keuken in combinatie met onze geselecteerde wijnen.

EXTRA INFORMATIE RESTAURANT PER 1 JULI 2020:
Wij bieden in het restaurant drie verschillende tasting menu’s aan. U kunt een keuze maken tussen Silver, Gold & Platinum. Gelieve aan te geven of er dieetwensen of allergieën zijn binnen het gezelschap.

Openingstijden Juli & Augustus:
Diner: donderdag t/m zondag vanaf 17:30
Lunch: zondag vanaf 12:00 doorlopend

Bistro lunch donderdag t/m zaterdag:
Voor de maanden juli en augustus kunt u op donderdag t/m zaterdag terecht voor onze Bistro Lunch.  Mocht u graag één van de Tasting menu wensen op donderdag t/m zaterdag, neem dan even op voorhand contact met ons op!

Menu Restaurant de Ertepeller
Silver, Gold & Platinum Experience

Sushi met Tonijn

~~~

Oester met Passievrucht

~~~

Rendang & Henne Ei

~~~

Oosterschelde Paling

~~~

Ceviche van Hamachi

~~~

Langoustine – Tomaat – Oregano**

~~~

Ganzenlever & Hollandse Kersen*

~~~

Doperwt – Eidooier – Truffel

~~~

Papendrechtse Vlierbloesem

~~~

Rundersucade & Vadouvan

~~~

Hollandse Aardbeien & Long Peper

~~~

Komkommer & Aloë Vera

~~~

Taartje met Ras el Hanout & Granaatappel

*vervalt bij Silver Experience & Gold Experience
**vervalt bij Gold Experience

 Ertepeller Silver Experience € 74 | Ertepeller Silver Full Experience € 120,-
Ertepeller Gold Experience € 88  | Ertepeller Gold Full Experience € 140,-
Ertepeller Platinum Experience € 98 | Ertepeller Platinum Full Experience € 160,-
Full Experience is inclusief Champagne aperitief, wijnarrangement,
waterservice & koffie/thee servies

BRONZE EXPERIENCE: uitsluitend voor de lunch
Zes fijne belevingen voor 49,50, desgewenst in korte tijd te serveren!

Juni Restaurant Experiences

Arjans kookstijl is modern met een klassieke basis en hij werkt graag met seizoensproducten die zoveel mogelijk uit de regio komen. Bij Arjan gaat het vooral om smaak en herkenbaarheid, hij laat het hoofdingrediënt van zijn gerechten in zijn waarde. Samen met de sommelier zorgt het ervaren bedieningsteam voor een heerlijk culinair middagje of avondje uit.

Het restaurantgedeelte heeft 14 ruim opgezette tafels met 50 zitplaatsen, ruim voldoende privacy en een hoge mate van comfort. Al onze tafels bieden een spectaculair uitzicht over het drierivierenpunt. De inrichting is warm, met natuurlijke kleuren en een schitterende kunstcollectie maakt het geheel af.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere