Geniet van onze gastvrijheid, de mooiste producten en verfijnde wijn-spijs combinaties. Wij zullen u volledig in de watten leggen, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht en de verfijnde gerechten uit de keuken in combinatie met onze geselecteerde wijnen.
Tastingmenu: Silver & Gold
-
- Noordzeekrab – Rode Biet – Artisjok
- Tweeluik van Zalm – Gember – Koriander
- Watermeloen – Komkommer – Venkel
- Tonijn – Shiitake – Cashewnoot
- Langoustine – Wortel – Groene Curry
Grietfilet – Pastinaak – Cépes*
supplement Herfsttruffel: 18 euro
Bereidingen van Kalf – Doperwt – Miso
supplement Wagyu A5 i.p.v. Kalf: 54 euro
Exotisch Fruit & Pistache
Silver Experience Menu: € 86,-
Gold Experience Menu: € 106,-
*inclusief Grietfilet
Over Restaurant de Ertepeller
Arjan’s kookstijl is modern met een klassieke basis en hij werkt graag met seizoensproducten die zoveel mogelijk uit de regio komen. Bij Arjan gaat het vooral om smaak en herkenbaarheid, hij laat het hoofdingrediënt van zijn gerechten in zijn waarde. Samen met onze sommelier en bedieningsteam zorgen wij voor een heerlijk culinair middagje of avondje uit.
Ons restaurant in Papendrecht biedt 14 ruim opgezette tafels met 50 zitplaatsen, waar u geniet van een spectaculair uitzicht over het drierivierenpunt. De inrichting van ons restaurant is warm en gastvrij, met natuurlijke kleuren en een schitterende kunstcollectie die de ervaring compleet maakt.
Openingstijden Restaurant de Ertepeller
Woensdag t/m zaterdag: diner aanvang tussen 18:00-21:00
Zondag: aanvang lunch & diner doorlopend tussen 12:30 – 18:30