Bistro

Bistro

Bistro

Update per 26 juni 2021

Let op: het is (nog) niet mogelijk om een reservering voor de bistro te plaatsen
wij serveren voorlopig enkel onze fine-dining –> meer informatie & menu zie: ertepeller.nl/restaurant

Openingstijden Restaurant de Ertepeller vanaf zaterdag 26 juni:
Restaurant de Ertepeller is van donderdag t/m zondag geopend voor lunch & diner
Donderdag t/m zaterdag: lunch aanvang 12:00 – 14:00
Donderdag t/m zaterdag: diner aanvang 17:00 – 20:00

Zondag: aanvang lunch & diner tussen 12:00 & 19:00
U kunt de gehele dag op zondag een tafel boeken voor een shift van 4 uur. 

Bistro de Ertepeller zal pas op een later tijdstip heropenen.
Voor meer informatie of groepsaanvragen kunt u contact opnemen met
 info@ertepeller.nl.

————————

Welkom in het bruisende hart van De Ertepeller en welkom in onze warme en knusse bistro | wijnbar. Wij verwelkomen u graag voor een snelle lunch, een vriendelijk geprijsd bistro keuzemenu, een heerlijke kop koffie of geniet van één van onze vele open wijnen. Wij bieden een informele en huiselijke sfeer, klassieke bistrogerechten, een ruim assortiment aan open wijnen en een heerlijke selectie aan fingerfood.

Onze bistro is sinds 2018 onderscheiden met een Bib Gourmand door Michelin. Hét prijs-kwaliteit keurmerk van Michelin, welke uitgereikt wordt aan restaurants waarvan zij vinden dat zij een kwalitatief goed menu aanbieden onder de 37 euro. Wij zijn erg trots om deze prestigieuze onderscheiding van Michelin na anderhalf jaar al te hebben gehaald.

Een perfecte manier om uw avond te beginnen als u voor het restaurant heeft gereserveerd is om te starten met een heerlijk aperitief of één van onze swingende cocktails in het bistro | wijnbargedeelte. Ook kunt u hier terecht na uw avondje in het restaurant om nog even lekker onderuit te zakken met een heerlijk digestief.

Onze bistro | wijnbar is gelegen onder hetzelfde dak als het gastronomische restaurant en biedt plaats aan 45-75 personen in diverse opstellingen. Het is een apart concept naast het restaurantgedeelte en beschikt over een eigen ingang aan de rivierzijde van het pand. Neem plaats in onze gezellige ronde banken of kies een leuk en romantisch tafeltje voor 2 aan het raam. Voelt u zich welkom en vrij en geniet van onze bistro | wijnbar

 

 

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere