Bistro

Bistro

Bistro

MENUKAART BISTRO

Extra Informatie Oktober 2020: Bistro de Ertepeller

Openingstijden Bistro de Ertepeller: 1 oktober t/m 20 oktober 2020
De bistro is geopend voor Diner van donderdag t/m zondag
De lunch is tot nader bericht gesloten, wij verwijzen u graag naar het Restaurant voor een heerlijke culinaire middag. 

Donderdag t/m zondag:
Diner aanvang 17:30 – 19:30 (19:30 alleen 3-gangen menu)
Diner eindtijd uiterlijk 22:00

 

Welkom in het bruisende hart van De Ertepeller en welkom in onze warme en knusse bistro | wijnbar. Wij verwelkomen u graag voor een snelle lunch, een vriendelijk geprijsd bistro keuzemenu, een heerlijke kop koffie of geniet van één van onze vele open wijnen. Wij bieden een informele en huiselijke sfeer, klassieke bistrogerechten, een ruim assortiment aan open wijnen en een heerlijke selectie aan fingerfood.

Onze bistro is sinds 2018 onderscheiden met een Bib Gourmand door Michelin. Hét prijs-kwaliteit keurmerk van Michelin, welke uitgereikt wordt aan restaurants waarvan zij vinden dat zij een kwalitatief goed menu aanbieden onder de 37 euro. Wij zijn erg trots om deze prestigieuze onderscheiding van Michelin na anderhalf jaar al te hebben gehaald.

Een perfecte manier om uw avond te beginnen als u voor het restaurant heeft gereserveerd is om te starten met een heerlijk aperitief of één van onze swingende cocktails in het bistro | wijnbargedeelte. Ook kunt u hier terecht na uw avondje in het restaurant om nog even lekker onderuit te zakken met een heerlijk digestief.

Onze bistro | wijnbar is gelegen onder hetzelfde dak als het gastronomische restaurant en biedt plaats aan 45-75 personen in diverse opstellingen. Het is een apart concept naast het restaurantgedeelte en beschikt over een eigen ingang aan de rivierzijde van het pand. Neem plaats in onze gezellige ronde banken of kies een leuk en romantisch tafeltje voor 2 aan het raam. Voelt u zich welkom en vrij en geniet van onze bistro | wijnbar

 

 

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere