Crowdfunders

Crowdfunders

Crowdfunders

Femke Snellens, Zwijndrecht

Familie Schouwstra, Schiedam

Bart en Annegien de Leeuw van Weenen, Zwijndrecht

Dhr. Jan den Besten, Papendrecht

Marlies Snellens, Zwijndrecht

VORM

VORM

Het is onze passie en ambitie om het succes van onze opdrachtgevers mede met ons vastgoed te ontwikkelen en bouwen. Daarom combineren we onze technische bouwkennis met inzichten die we dagelijks tijdens ons contact met kopers en huurders opdoen. Zo bedenken we oplossingen die onze klanten en de klanten van onze klanten aanspreken.

We optimaliseren onze processen, blijven dichtbij de klantvraag en kunnen met onze krachtige organisatie snel initiëren en investeren. Met onze partners en opdrachtgevers zoeken we naar interessante nieuwe businessmodellen die nieuwe antwoorden bieden in deze onzekere tijden.

Initiatieven als VORMFinance, TransVORM en VORMotica, 6D Wonen en 6B Wonen zijn hier mooie voorbeelden van.

Beter Bouwen doe je samen is een VORM initiatief waarmee we onze plaats in de maatschappij en onze verantwoordelijkheid als bouwer onderstrepen. Het is de vertaling van onze visie op duurzaamheid. Want alleen door samenwerking gebaseerd op vertrouwen ontstaan de mooiste oplossingen.

E-mergo

emergo logo

E-mergo is dé Business Intelligence specialist. Onder het motto ‘Haal uit je bedrijf wat erin zit’ helpen wij u het maximale uit uw organisatie te halen op het gebied van informatievoorziening. Onze producten- en diensten zijn erop gericht om uw informatiebehoefte te vertalen naar concrete oplossingen. Lees hier meer over onze aanpak.

E-mergo biedt oplossingen voor uw bussiness intelligence omgeving met Qlikview!

Cati Gómez
Maestra Cortadora

CatiGomez

“Mensen enthousiast maken met het verhaal achter de smaak. De smaak van een bijzonder product, de Ibérico ham, laten beleven, dat is mijn passie. Als Maestra Cortadora® beschouw ik het dan ook als mijn taak om verschillende merken ham te vertegenwoordigen in een evenement of beurs. Mijn doel als onafhankelijk professional is het product en het merk in zijn waarden over te brengen” .

Cati Gómez biedt u een unieke smaaksensatie: Het genieten van exclusieve Ibérico ham die ter plaatse voor u gesneden wordt door een Maestra Cortadora®. Een Maestra Cortadora® heeft voldoende kennis over de Ibérico ham, het afstemmen van ham en wijn, én vooral voldoende kennis van de snijtechnieken om ambachtelijk alle soorten ham te kunnen snijden: Ibérico, Serrano of Prosciutto. Cati Gómez voegt daar aan toe; passie en vakmanschap, een grote liefde voor haar land van herkomst en dan in het bijzonder de Ibérico ham!

Klik hier voor de website om meer te weten te komen over Cati Gómez en haar fantastische Ibérico hammen.

Vergeer b.v.

“Ruim 55 jaar gespecialiseerd in schilderen en wandafwerking”

Vergeer b.v. is het enige overgebleven familiebedrijf in Papendrecht dat zich sinds 1957 heeft gespecialiseerd in schilderen, glaszetten, en wandafwerking, in nieuwbouw, verbouw en onderhoud, van kleine tot grote objecten (zie referenties). Wij zijn niet blijven hangen in de tijd. Voor al ons werk maken wij gebruik van materialen dat aan de laatste Milieueisen voldoen, zoals oplosmiddelarme verf voor buiten en oplosmiddelvrije verf voor binnen, die wij met de nieuwste techniek van verwarmd spuiten aanbrengen dit voldoet ook aan de Arbo eisen voor schilderwerk binnen. Wij werken met vakbekwame ervaren gediplomeerde,en VCA gecertificeerde medewerkers. Ook voor wandafwerking is er de keuze uit nieuwe materialen welke er zorg voor dragen dat wij milieuvriendelijk en doelbewust ons beroep kunnen uitoefenen.

Wij zijn lid van de Fosag en werkzaam in heel Nederland. Lees op uw gemak onze website door. En wilt u daarna een vrijblijvende offerte laten opmaken of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Mise en Place Group

“Zoveel meer dan het zoveelste uitzendkantoor” 
21 jaar ervaring, 2.000.000 gasten per jaar, 24/7 bereikbaar, 1 contactpersoon voor 7 labels en een landelijke dekking!

De mission statement van Mise en Place luidt “together we proudly put energy in making friends & creating synergy”. Voor ons betekent dit vriendschappen voor het leven opbouwen en samen het beste in elkaar naar boven halen. Op alle niveaus in de organisatie wordt deze missie uitgedragen. Deze missie staat voor leren, creëren, elkaar inspireren en samen presteren en wordt binnen al onze labels nageleefd. Zowel voor onze medewerkers als voor onze relaties willen wij van onmiskenbare meerwaarde zijn. Of dit nu naar voren komt door onze Mise en Place Academy of onze inzet om onze relaties zo veelvuldig mogelijk gebruik te kunnen laten maken van ons netwerk – iedere Mise en Place medewerker ademt en leeft deze missie.

De overige labels van Mise en Place zijn: StaffableCuisePMGEls, MeP Events

Electric Marine Support

EMS is gespecialiseerd in scheepselektrotechniek en heeft ruim 10 jaar ervaring in de binnenvaart, zeevaart en pleziervaart. Onze deskundige monteurs zijn 24 uur per dag beschikbaar, waardoor het voor onze klanten mogelijk is bij een storing om met zo min mogelijk tijdverlies alsnog de bestemming te bereiken. Gaat niet bestaat niet. Kwaliteit is voor EMS hetzelfde als het enthousiasme van onze klanten. Deze filosofie omvat alle producten, de onderneming en boven alles de service. EMS kan deze service aanbieden vanwege het grote aantal producten die direct leverbaar zijn. Ons nieuwe bedrijfspand ligt aan de Noord te Alblasserdam. Klik hier voor de website!

Molenaar Cové Makelaars B.V.

Molenaar|Cové Makelaars, Uw makelaar voor de Alblasserwaard en Drechtsteden! Wij zijn een jong en eigentijds makelaarskantoor dat kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze makelaars beschikken door jarenlange ervaring over de kennis van alle facetten, in de complexe wereld van onroerend goed. Onze lage courtage op basis van No Cure No Pay in combinatie met onze hoge kwaliteit maakt Molenaar|Cové Makelaars uniek! Zoekt u een enthousiaste makelaar voor verkoop, aankoop, verhuur of een taxatie? Wij maken graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend gesprek! Benieuwd naar ons woningaanbod? klik hier voor de website!

Van de Graaf & Verwoerd Interim

Van de Graaf en Verwoerd is een bureau, dat tijdelijke ondersteuning biedt aan organisaties. Dat doet we op een eigen wijze: ‘warm zakelijk en kritisch menselijk’

Wat doen we:
interim managent
organisatie advies
coaching en training
executive search

Onze mensen:
We hebben een groep van bijna 200 freelancers aan ons verbonden. Mensen die passen bij de manier waarop wij in het leven staan. Lees meer over onze mensen.

Onze opdrachtgevers
Wij voelen ons bevestigd door wat opdrachtgevers van ons vinden. Lees meer over anderen over ons

Sectoren:
Wonen-zorg en welzijn, onze grootste markt
Ziekenhuizen
Kunst en cultuur
Bibliotheken

NEXT Real Estate

NEXT Real Estate is het vastgoedbedrijf van de VORM bedrijven. NEXT exploiteert winkelvastgoed, horecaruimten, woningen, kantoren en maatschappelijk vastgoed.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere