De Ertepeller op cover Bib Gourmand gids en vermelding Michelin gids 2018


De Ertepeller op cover Bib Gourmand gids en vermelding Michelin gids 2018

In de afbeelding hierboven kunt u zien dat wij de eer hebben om de cover van de Bib Gourmand gids 2018 – Benelux te mogen staan.
Uiteraard zijn wij hier heel erg trots op en blij mee! U kunt hieronder lezen wat Michelin in haar Bib Gourmand gids over ons heeft geschreven dit jaar.
Verder hebben we hieronder onze restaurantvermelding uit de grote Michelin gids 2018 uitgeschreven voor u, een stuk waar wij ook zeer blij mee zijn!

Bib Gourmand Gids 2018 – pagina 338
Wat een zicht op het water!

Koffie met gebak? Een glas wijn als aperitief met wat fingerfood? Of een uitgebreid meerkeuzemenu om vingers en duimen af te likken? Waar u ook zin in hebt, in deze contemporain chique bistro bent u aan het juiste adres, fantastisch zicht op het water incluis!
De beste tip die we kunnen geven, is u aan het meerkeuzemenu te wagen. De chef respecteert de generositeit van bistrogerechten en voegt er originaliteit en wat meer bewerking aan toe. Dat men zo’n kwaliteit aan dergelijke prijzen kan aanbieden, is opmerkelijk! Dit is het soort zaak waar u gegarandeerd met een glimlach buiten stapt.

Gesloten zaterdagmiddag en maandag
Menu 34/42 € – Carte 35/70

Gegeten:
– Gerookte zalm met asperges en aardappelsoepje
– Eendenborst met zoete aardappel, romanesco en sugar snaps
– Aardbei met witte chocolade, vanilleroomijs en cornflakes

Michelin Gids 2018 – pagina 147
Restaurant de Ertepeller: Creatief – Design

Wat beschikt dit moderne restaurant over een prachtig uitzicht over het Drierivierenpunt! De chef epateert dan weer met zijn durf en weldoordachte gerechten. Hij bewerkt producten graag in diverse structuren en weet met soms verassende smaken heerlijke akkoorden te creëren die het hoofdproduct tot zijn recht la

Gesloten zaterdagmiddag en maandag.
Vakantie:
1 – 18 augustus – 1-10 januari
Lunch € 30 – Menu € 56-85 – Carte € 60-88

 

+ There are no comments

Add yours