Nieuwsbrief Oktober 2018


Nieuwsbrief Oktober 2018

De maand oktober is aangebroken en de herfst heeft zijn intrede in het land gedaan. In deze nieuwsbrief hebben wij een leuke actie opgesteld voor beide concepten, onze herfstdeal. Verder hebben wij voor het eerste weekend van november een Spanje-weekend op de planning staan. Een exclusief wijn-spijs diner in het restaurant, live Pata Negra gesnededen door Cati Goméz en een heerlijke wijnproeverij gepresenteerd door onze eigen sommelier Denise Choufoer. Tenslotte blikken we in deze nieuwsbrief alvast wat verder vooruit richting de feestdagen en een mooie kookworkshop.

Herfstdeal Restaurant & Bistro de Ertepeller

De dagen worden korter, maar het uitzicht vanaf ons restaurant wordt alleen maar mooier. Gedurende de herfst staat de zon steeds lager aan de hemel. U kunt tijdens dit prachtige jaargetijde genieten van een sprookjesachtig decor, terwijl wij u verwennen met heerlijke gerechten en wijnen.
Met onze herfstdeal kunt u de komende weken extra voordelig genieten van deze schitterende zonsondergang!

Actieprijs herfstdeal & beschikbaarheid:
Restaurant de Ertepeller:
4-gangen inclusief amuses : € 46 (dinsdag t/m donderdag & zondag:)
6-gangen inclusief amuses : € 62 (dinsdag t/m zondag)

Bistro de Ertepeller:
3-gangen keuzemenu (vlees/vis/vegetarisch) € 30,-
Dinsdag t/m donderdag & zondag.
Vrijdag & zaterdag alleen te bestellen tussen 17:00-18:00 en 20:00-21:00.

Spanje-weekend : 2 november t/m 4 november

De laatste week van oktober hebben wij een Spaans weekend op de planning staan. In samenwerking met onze partners Cati Goméz en Residence Wijnen hebben wij enkele mooie activiteiten opgesteld.

Vrijdag 2 november:
Wijn-spijs diner in het restaurant met de wijnen van Alejandro Fernandéz
Zaterdag 3 november:
Gratis bord Pata Negra bij elke reservering, live gesneden door Cati Goméz
Zondag 4 november:
Wijnproeverij Spanje met sommelier Denise Choufoer

Wij kijken er naar uit om u tijdens dit heerlijke weekend te mogen ontvangen.
U kunt uw reservering maken via info@ertepeller.nl of 078-3032260

Kerst / Workshop / Lexus

 

 

Kerst bij de Ertepeller

Ook dit jaar bent u tijdens de feestdagen weer van harte welkom bij de Ertepeller. Met uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen kunt u dit jaar weer heerlijk gastronomisch genieten zonder zorgen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze kerstarrangementen en activiteiten.

Op  www.ertepeller.nl/kerst worden al onze menu’s en updates omtrent de beschikbaarheid geplaatst. De eerste tafels voor beide dagen zijn al gevuld, dus wil je zeker zijn van een plekje, maak dan vandaag nog uw reservering.
Reserveren kan per e-mail, telefonisch of gemakkelijk via deze link: www.ertepeller.nl/reserveringen

Kom lekker culinair genieten bij de Ertepeller tijdens de feestdagen. Wij kijken er naar uit om er samen met u een gezellige en culinaire kerst van te maken!

Zondag 18 november: wildworkshop

Op veler verzoek dit jaar weer in het programma, onze wildworkshop. De herfst heeft zijn intrede gemaakt in het land en de winter en feestdagen staan voor de deur. Het wordt dus weer tijd om lekker uitgebreid in de keuken te staan. Hoe leuk is het om in dit culinaire jaargetijde te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Onder leiding van chef Arjan Kuipers leert u over de diverse wildsoorten en hun bereidingswijzen. U leert welke garnituren het beste bij welke wildsoort passen en u gaat tijdens deze workshop ook zelfstandig wild schoonmaken! Ook krijgt u een receptenboek met alle uitwerkingen van de dag mee naar huis als naslagwerk.

Wanneer: zondag 18 november
Aantal personen: maximaal 25
Tijd: 15:00 – 20:30
Kosten: 89 euro all-in: inclusief 4-gangen menu & drankjes gedurende de dag

Arjan Kuipers: chef Lexus Zuid-Holland

Recentelijk heeft Lexus zich als partner aangesloten bij de JRE. Om deze samenwerking in Nederland op een mooie manier op te starten heeft Lexus de JRE benaderd om een gezamenlijk kookboek te ontwikkelen. Lexus heeft hiervoor diverse JRE chefs uitgedaagd om een signature dish te maken die aansluit bij de kenmerken van hun nieuwe modellen. Lexus heeft deze gerechten gebundeld en samengevoegd in een mooi kookboek voor hun relaties. Daarnaast worden de signature dishes gebruikt voor presentaties en events.

Arjan Kuipers is geselecteerd als chef voor de regio Zuid-Holland. Hiervoor heeft hij 2 signature dishes mogen maken bij een Lexus model, in zijn geval de Lexus ES. Arjan zijn gerechten zullenb in het kookboek van Lexus komen en hij zal ingezet worden bij presentaties en events van Lexus. Foto’s van de gerechten die Arjan bij onderstaande auto heeft gemaakt volgen na de release van het kookboek.

 

Image result for lexus es

Contact

W: www.ertepeller.nl
T: 078-3032260
E: info@ertepeller.nl
A: Slobbengorsweg 149
3351 LH Papendrecht

Openingstijden restaurant:
Dinsdag t/m vrijdag
12:00 – 15:00 & 17:30 – 22:00
Zaterdag:
17:30 – 22:00
Zondag:
12:00 – 21:00

Openingstijden bistro | wijnbar:
Dinsdag t/m donderdag
11:00 – 24:00
Vrijdag
11:00 – 02:00
Zaterdag:
17:30 – 02:00
Zondag:
12:00 – 22:00

 

 

 

+ There are no comments

Add yours